little pear pendant lights

Scan10009.jpg

I love the Little Pear lights! I have one of the beautiful copper lights hanging in our toilet room but these pendants are also great to hang in groups. The Filiskly Little Pear is available from Le Souk.

(image from VT Wonen Magazine)

7 Responses to little pear pendant lights

 1. I love how unique they are! And they’re handmade in Egypt!
  Lila Ferraro
  Queen Bedroom Sets

 2. sorry ik lees je zin niet helemaal goed maar je hebt 1 van deze zelfde hangen in je toilet? Dat wilde ik namelijk ook doen maar volgens mijn vriend zal dat te weinig licht gaan geven!? Ik krijg het niet uit zijn hoofd gepraat dat het wel mee zal vallen en wil geen flater slaan natuurlijk ๐Ÿ™‚

 3. oh ik lees het nu wel goed, ik struikelde even over je ‘out’ wat ‘our’ moet zijn waarschijnlijk ๐Ÿ˜‰

 4. These are beautiful. I love the patterns they make on the wall.

 5. fantastic! I love these!

 6. very nice lights! have a happy easter!

 7. nice patterns and colours in black and white

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *