Posters als Blikvangers met Poster Store + Kortingsactie

Met een aantal mooie ingelijste posters aan de muur creëer je op eenvoudige wijze een blikvanger in je huis. Maar het vinden van de juiste prints en lijsten die goed bij elkaar passen kan een tijdrovende (en prijzige) klus zijn. Het Zweedse Poster Store biedt uitkomst! Het lifestyle merk heeft een groot assortiment van nauwkeurig samengestelde en betaalbare kunst. Het bedrijf is in 2014 opgezet door Oskar en Tobias Renlund. De Zweedse broers besloten dat kunst toegankelijk moest zijn voor iedereen ­en waren van mening dat mooie dingen niet duur hoeven te zijn. De prachtige posters worden ontworpen door Poster Store’s eigen getalenteerde designers, maar ook werkt het bedrijf samen met gerenommeerde kunstenaars van over de hele wereld. Omdat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, worden de posters lokaal afgedrukt in Stockholm op papier met het FSC 100% label voor hout uit beheerde bossen. Het printbedrijf dat zorg draagt aan de productie van de posters heeft tevens het Nordic Swan Ecolabel, een van de meest strenge eco labels in Europa. En doordat de posters worden gedrukt op kunstgalerie-­kwaliteit papier verkleuren ze niet naarmate de tijd vordert. Ook de frames zijn van hoge kwaliteit en het brede scala (van glanzend aluminium tot natuurlijk hout) zorgt ervoor dat er voor iedere (interieur)stijl een geschikte lijst te vinden is. Daarnaast hebben alle frames kristal helder plexiglas. Dit materiaal heeft dezelfde prachtige reflectieve kenmerken als echt glas, maar het is een stuk lichter en minder breekbaar. Heb je een aantal posters en lijsten uitgekozen maar vind je het lastig om de lijsten te groeperen? Dan heb ik een tip voor je! Trek de vormen van de lijsten over op papier of karton en knip deze uit. Leg dan de vormen op de grond en ga er mee schuiven, net zo lang totdat je een mooie compositie gevonden hebt. Plak dan de vormen in deze volgorde op de muur en sla spijkers ter hoogte van het haakje en hang de lijsten op. Op Pinterest is overigens veel inspiratie en informatie te vinden over verschillende manieren van lijsten groeperen. Om het allemaal nog leuker te maken: namens Poster Store mag ik jullie een korting van 30% op hun posters aanbieden. Gebruik hiervoor kortingscode thestylefiles30, deze is geldig t/m 28 mei 2019.

Deze post is gecreëerd in samenwerking met Poster Store.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *