DUTCH TEXTILE DESIGNER MAE ENGELGEER

maeengelgeer-1

I love the work of Mae Engelgeer, a textile designer from The Netherlands. In her studio located in the city centre of Amsterdam looking out over the canal she designs her collections. The developments and productions of the fabrics take place at the TextileLab in Tilburg. She likes to design colorful and eye catching products which are like a piece of art in any interior. My favorite is the ISH. collection. This beautiful series of textiles consisting of blankets and teas towels have a graphic pattern, combined with the use of thin stripes in pop color orange and copper.

mae-engelgeer-2

mae-engelgeer-5

maeengelgeer-3

2 Responses to DUTCH TEXTILE DESIGNER MAE ENGELGEER

  1. Hi Danielle, wat ziet je blog er super uit! Lekker fris! Mae rocks! Ben blij dat ik haar dekens en theedoeken verkoop 🙂 x Fem

  2. Zag de theedoeken bij Wannekke’s, omdat ik onlangs ontdekte dat ik theedoeken van ongeveer 20 jaar oud heb (wel versleten, bijna), denk ik dat dat het wat duurder is eigenlijk geen probleem zou moeten zijn. Dan kijk je ook wel heel lang naar iets moois. Bijzonder dat we zo’n actief textiel museum hebben in Nederland.
    Fijne dag!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *