LIVING IN A RENOVATED BARN IN DENMARK

stylenv1.jpg

This is the Danish home of architect Kasper Ronn and his wife Julie. The house had been a large barn which they split in two so that Julie’s sister could live next door with her husband. Inside, Kasper and Julie have kept their interior free of clutter yet surprisingly cosy. The raw brick walls have been kept bare and this contrast beautifully with the chandelier in the hallway and the polished concrete floor. Upstairs the rooms are minimal and because of this, the pieces that Kasper and Julie have chosen stand out even more. I love the black pendant lights in the dining room (top image), they are the Topan VP6 from Verner Panton.

stylenv3.jpg

stylenv4.jpg

stylenv2.jpg

(images and information via Style NV)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *