from africa with love

fromafrica1.jpg

From Africa with love is a new showroom/gallery located in the heart of Amsterdam, The Netherlands. The gallery is showcasing and selling contemporary interior design by some of today’s most talented South African designers. Shop owner Mariette de Haan (image above) was present at the Woonbeurs showing some of the products that she carries in her collection.

fromafrica2.jpg

The cool canvas wall hanging (in top image) was also on display in the VT Wonen huis. I also love the cardboard pendants in the image above. If you are in Amsterdam and you would like to visit Africa with love, this is the address: Brouwersgracht 188A.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • In het blad VT wonen zag een een tijdje geleden een interieur waar ook een geweldig mooie lamp was te zien.Een soort van “kroonluchter” gemaakt van kralen ( van gebakken klei? ) om een metalen frame.
    Wat later zag ik dezelfde lamp weer en er stond bij vermeld dat deze kwam van “from Africa with love”.Ik ben gaan zoeken en kwam o.a op deze site.
    Mijn vraag is of jullie deze lampen nog verkopen , of ze er in verschillende maten zijn , in verschillende kleuren en welke prijsklasse.
    Bij voorbaat dank voor de reactie.
    Met vriendelijke groet , Annette Vink