COZY UP YOUR HOME FOR FALL & WINTER + GIVE-AWAY

leen-bakker-2web

I am definitely not a winter person (spring and summer are more my cup of tea) but one of my favorite times of the year is the beginning of fall. The days are getting shorter and we are spending more time indoors. Every year I am cozying up my home to make the most of the short days and longer evenings. It is my ‘getting-ready-for-winter ritual’ and this year I teamed up with Dutch store Leen Bakker to give my living room a warm and cozy touch. I have to admit that Leen Bakker would normally not be my first store of choice for buying furniture and interior accessories. However, they recently rebranded and changed the look of their stores and web shop. They also collaborated with well known Dutch interior magazine 101 Woonideeen with whom they designed a collection of home accessories. I was curious to try out some accessories and furniture pieces and I was pleasantly surprised. Leen Bakker is known for their low prices and I was happy to find out that, although prices are low, the products are of good quality. The chair and side tables that I used are very sturdy for example. And also the wooden tray has been made of heavy quality wood. Another surprise was the design of the items that I selected for my living room. Simple, clean lines, and natural materials – because of these qualities all items seamlessly integrated in my interior. Decorating your home doesn’t have to be expensive. Surprise yourself and take a look at Leen Bakker’s website, I bet there are some items that would look great in your home! Let me and Leen Bakker know (by leaving a comment) which product you like best. We will then pick a lucky winner who will get a Leen Bakker voucher with a value of 50 EUR. Please not that this give-away is for Dutch participants only.

leen-bakker-4v2web

leen-bakker-3v1web

leen-bakker-1v2

leenbakker-collectie

I used these items to create a warm and cozy look: 1. cotton leaf print cushion | 2. set of two oak side tables | 3. metal basket (for storing wood for example) | 4. cotton cushion in copper and grey | 5. grey throw | 6. candle holder Indi | 7. & 8. dip dye vases | 9. grey linnen cushion with sequins | 10. copper & black candle holder | 11. wooden tray | 12. tea light holders | 13. copper tea light holder | 14. Bergamo chair in beige | 15. copper colored cushion | 16. black metal candle holder.

This post is created in collaboration with Leen Bakker. Photos, words and opinions are my own.

19 Responses to COZY UP YOUR HOME FOR FALL & WINTER + GIVE-AWAY

 1. Super! Salontafel eigen ontwerp??? Hoopte dat het van LB was. ????

 2. Leuke giveaway! De dip dye cement vaas is mijn favoriet. Hij staat hier heel mooi op jullie fraaie salontafel :-). Wij hebben een soortgelijke tafel, maar dan als eettafel. Is jullie tafel ook van monkeypod hout gemaakt? De tekening lijkt er erg op; ‘k vind de “vlammen” echt prachtig.

 3. p.s. Mijn favoriete item is the Bergamo chair…….. πŸ™‚ Past altijd!

 4. Looks super cozy! I think Bergamo Chair looks really good and comfy.

 5. love the table at the first picture!

  take a look at my new blog πŸ™‚

 6. oh, lazy fall! a cup of tea on that chair and a good book in your hand! Great

 7. Ik vind je kleed ook fantastisch! Waar is die van? Vast niet van de Leen Bakker ;).

 8. Ik vind de lantaarn indi heel mooi. Ik heb ook andere leuke dingen op de website ontdekt, zoals deze apotheker fles: http://www.leenbakker.nl/nl/assortiment/decoratie/71115441/apotheker_fles
  Ik ga nog zeker naar een filiaal om alles in het echt te zien.
  Jammer alleen dat sommige dingen van het lijstje uitverkocht zijn zoals de Bergamo stoel (tenminste dat neem ik aan, aangezien de link niet werkt) of dat sommige dingen toch duurder zijn dan hier staat, zoals de bijzettafels. Komt de stoel nog terug? πŸ˜‰

 9. Voor mij zijn die dip dye cementen vazen de absolute toppers van deze blog. Normaal zou ik er niet zo op aanslaan, maar nu ik ze hier zo zie in jouw styling denk ik maar 1 ding: HEBBEN πŸ™‚

 10. Dank voor al jullie comments!

  @Mirjam: het vloerkleed is vintage en komt uit Marokko.

  @Luna: die apothekersfles is inderdaad mooi, die had ik nog niet gezien. Ik denk inderdaad dat de Bergamo stoel uitverkocht is. Misschien is de stoel nog in de winkel te koop of anders kan je met Leen Bakker contact opnemen om te vragen wanneer de stoel weer leverbaar is.

 11. Oeh.,. die dip dye vasen zijn erg fancy. Zou prachtig staan op mijn sloophouten televisie meubel. Maar dit krukje vind ik toch ook wel een item voor op mijn wishlist: http://www.leenbakker.nl/nl/assortiment/krukjes/11990619/kruk_101

 12. Dit plaid (http://www.leenbakker.nl/nl/assortiment/plaids/36100326/plaid_gebreid_101) zou ik heel graag op mijn bank willen. Nu al zin om eronder te kruipen!

 13. Wat een mooie collectie! Ik vind eigenlijk alles mooi, maar vooral de kussens vind ik helemaal geweldig!

 14. Wat een geweldig leuke spullen zijn er te koop bij Leen Bakker. Als ik over een tijdje . ga verhuizen naar een appartement ga ik zeker daar winkelen. De betonnen vazen zullen er prachtig staan.

 15. Wat een geweldige Give Away!
  De 101 collectie is weer een topper! Mijn favoriet: het kussen met koperen blad en de fantastische koperen kandelaar uit de collectie. Maar ook zag ik laatst een vloerkleed waar ok helemaal verliefd op ben. Ik doe dus heeel graag mee! Fijn weekend!

 16. Wat een leuke giveaway! De betonnen dip dye vaas is mijn favoriet!

 17. i love the buetiful bergamo chair…

 18. Vind de salontafel erg mooi zou graag weten waar die vandaan komt?

 19. Hele mooie foto’s en leuke spulletjes van Leen Bakker en 101 woonideeen! Je zou spontaan zin krijgen in de winter en het koude weer zodat je lekker binnen kan genieten van al die mooie dingen. Heerlijk op de bank met een warm plaid en warme chocolademelk. Mijn favorieten (jaja het zijn er meerdere..) de mooie Umix banken die ze nu in de collectie hebbben, de mooie en warme plaids van 101, mooie grote glazen vazen ook van 101 en uiteraard alle accessoires! Ik ga er gelijk naartoe! (oh..eerst even overleggen met mijn portemonnee.. haha) Ja! Hij is het ermee eens! Leen Bakker is namelijk goed betaalbaar voor iedereen!
  Groet Linda